SDA TV

Prijavi se

Designed by:

SDA će koristiti sva demokratska sredstva i mehanizme za zaštitu države BiH

SSDA će koristiti sva demokratska sredstva i mehanizme za zaštitu države BiHDA će svim demokratskim sredstvima zaustaviti pokušaje provođenja Mostarskih sporazuma o razgradnji države Bosne i Hercegovine postignutih između Zlatka Lagumdžije, Milorada Dodika, Mladena Bosića, Fahrudina Radončića, Dragana Čovića i Bože Ljubića. Ovim sporazumima predviđeno je poništavanje do sada ostvarenih reformi u domenu izbornog zakonodavstva, pravosuđa, državne administracije, Centralne banke BiH i fiskalne stabilnosti države, javnih nabavki, Elektroprijenosa BiH itd., što je dovoljan razlog da Stranka demokratske akcije koristi i mehanizme zaštite države Bosne i Hercegovine koje ima u Domu naroda Parlamentarne skupštine BiH.

Read more...
 
Tihić: Dogovor iz Mostara ide na štetu BiH i Bošnjaka

PTihić: Dogovor iz Mostara ide na štetu BiH i Bošnjakaredsjednik Stranke demokratske akcije (SDA) Sulejman Tihić izjavio je za agenciju Anadolija (AA) da "Zajednička izjava i dogovor o principima sudjelovanja u vlasti", a koju su danas u Mostaru potpisali čelnici šest vodećih bh. stranaka, ide na štetu države Bosne i Hercegovine i bošnjačkog naroda.

 

"Nećemo dozvoliti da takav jedan sporazum bude proveden, bez obzira na parlamentarnu većinu kojom oni raspolažu. Možemo dosta toga poduzeti. Koristit ćemo sve demokratske mehanizme, jedan pritisak javnosti, pa sve do mehanizama koje imamo u Domu naroda BiH. Tako da će to, na kraju, ostati mrtvo slavo na papiru", rekao je Tihić za Anadoliju.

Read more...
 

Čestitka za novu 1434 hidžretsku godinu

 
Potvrdjeni rezultati za lokalne izbore 2012

Potvrdjeni rezultati za lokalne izbore 2012Centralna izborna komisija BiH potvrdila je rezultate sa lokalnih izbora 2012. SDA Ilijaš je od ukupno 10199 osvojila 3202 glas i to 3160 redovnih, 17 poštom, 24 odsustvo/mobilni tim, odnsono 31,40% od ukupno osvojenih glasova.

Read more...
 
Pozivnica

Pozivnica

 
« StartPrev12345678910NextEnd »

Page 10 of 50