SDA TV

Prijavi se

Designed by:

Predsjednik OO SDA Ilijaš prof.Mahir Dević izabran za potpredsjednika KO SDA Sarajevo

Predsjednik OO SDA Ilijaš prof.Mahir Dević izabran za potpredsjednika KO SDA Sarajevo

Već ste imali priliku pratiti informacije oko vanredne Skupštine KO SDA Sarajevo gdje smo pisali o imenovanju novog rukovodsva i predstavljanju novoizabranih tijela. Ovu priliku želimo iskoristiti da se u ime OO SDA Ilijaš zvanično zahvalimo na ukazanom povjerenju i imenovanju prof.Mahira Devića za potpredsjednika KO SDA Sarajevo.

"Ovo je prilika koju je SDA Ilijaš zaslužila sa svojim dosadašnjim aktivnostima i rezultatima. Ljudi iz odbora na čijem sam čelu protekli period su se energično trudili da osnaže SDA u Ilijašu te na jedan način vrate povjerenje građana, što je i rezultiralo brojnim uspješnim projektima i političkim aktivnostima za našu Općinsku organizaciju i cijelu lokalnu zajednicu. Ova pozicija je naš veliki uspjeh ali i obaveza da više radimo, ostvarimo bolje rezultate i usmjerimo našu politiku da izgradimo bolji ambijent za življenje u Kantonu Sarajevo i svakako našoj Općini obezbijedimo ravnopravan položaj"  rekao je predsjednik OO SDA Ilijaš gosp. Mahir Dević za naš portal.

 
43. (ČETRDESETTREĆA) SJEDNICA OPĆINSKOG VIJEĆA ILIJAŠ

Ovim putem vas obavještavamo da će se sjednica Općinskog vijeća Ilijaš održati dana 23.FEBRUARA  (ČETVRTAK) 2012.godine u Velikoj sali općine Ilijaš, sa početkom u 10:00h. Za sva vaša pitanja i inicijative stojimo vam na raspolaganju. U prilogu vam dostavljamo dnevni red:

Read more...
 
Video:Održana konferencija za medije SDA

Video:Održana konferencija za medije SDA

Konferencija za medije Stranke demokratske akcije održana je danas 16. februara 2012. godine sa početkom u 11:00 sati na kojoj je prestavljeno novo rukovodstvo KO SDA Sarajevo. Video sa konferencije za medije možete pogledatu klikom na sliku ili ovdje.

 

 
Konferencija za medije Stranke demokratske akcije

Konferencija za medije Stranke demokratske akcije

Konferencija za medije Stranke demokratske akcije će biti održana 16. februara 2012. godine, u Sjedištu Stranke, ulica Mehmeda Spahe 14 u Sarajevu, sa početkom u 11.00 sati.Prisutnima će se obratiti novoizabrani predsjednik Kantonalnog odbora SDA Sarajevo dr. Denis Zvizdić.

 
Dr.Denis Zvizdić novi predsjednik kantonalnog odbora SDA

Sinoć je u zgradi Općine Novi grad održana vanredna skupština i izbori za rukovodstvo Kantonalnog odbora SDA Sarajevo. Na čelo KO SDA Sarajevo izabran je dr.Denis Zvizdić a novi potpredsjednici su Huso Ćesir, Mahir Dević, Amina Ćenanović i Ivica Šarić. Detaljnije informacije i ostale rezultate očekujte danas na našem portalu.

Dr.Denis Zvizdić novi predsjednik kantonalnog odbora SDA

Denis  Zvizdić, rođen je 09. juna 1964. godine u Sarajevu. Diplomirao je 1989. godine na Arhitektonskom fakultetu u Sarajevu, gdje je i 2000. magistrirao, a potom, 2007. i doktorirao.

Read more...
 
« StartPrev41424344454647484950NextEnd »

Page 41 of 50