SDA TV

Prijavi se

Designed by:

Predizborni skup u Bioči

22.09.2010.

Predizborni skup u Bioči

Predizborni skup u Bioči

 

 

 
Građani Bioče su ugostili OO SDA Ilijaš. Na predizbornom skupu se okupio značajan broj građana, koji su s pažnjom pratili izlaganja Predsjednika OO SDA Ilijaš te kandidata koji su se obratili.

Read more...
 
Druženje u organizaciji Asocijacije žena SDA Ilijaš

21.09.2010.

Druženje u organizaciji Asocijacije žena SDA Ilijaš

Druženje u organizaciji Asocijacije žena SDA Ilijaš

 

 

 

 

 

 

Sinoć, 20.09.2010 g. u organizaciji OO AŽ SDA Ilijaš održan je skup u prepunoj Sali općine Ilijaš na kojem je potpredsjednica Asocijacije žena SDA Ilijaš Mersiha Duraković poselamila  prisutne i zaželila dobrodošlicu.

Prvo se obratila naša gošća predsjednica KO AŽ SDA Sarajevo Mr Alma Čolo, inače kandidatkinja za Državni Parlament, koja je izrazila svoje oduševljenje   prisustvom žena na skupu.

Read more...
 
Predizborni skup u Srednjem

20.09.2010.

Predizborni skup u SrednjemPredizborni skup u Srednjem


 

 

OO SDA Ilijaš sinoć je posjetila Mjesni ogranak Srednje, gdje je upriličen predizborni skup povodom predstojećih izbora. Pored kandidata OO SDA Ilijaš za Skupštinu Kantona Sarajevo Harisa Alića i Zastupnički dom Parlamenta Federacije BiH Hamdije Fejzića, skupu u Srednjem su prisustvovali i gosti iz Sarajeva, kandidati za Zastupnički dom Parlamenta FBiH: Lejla Mujkić i Damir - Abdulkerim Mirković.

Read more...
 
Predizborni skup u Solakovićima

20.09.2010.

Predizborni skup u SolakovićimaPredizborni skup u Solakovićima


 

 

 

Protekli vikend OO SDA Ilijaš održala je dva veoma uspješna predizborna skupa. Jedan od njih bio je u naselju Solakovići. Iako je rominjala kiša, okupio se značajan broj stanovnika ovog prelijepog mjesta.

Read more...
 
Predizborni skup u Malešićima

18.09.2010.

Predizborni skup u MalešićimaPredizborni skup u Malešićima


 

 

Sinoć ponovo predizborni skup Stranke demokratske akcije ali ovaj put u Malešićima! Građani su pozdravili Predsjednika, Izvršni odbor i Kandidate OO SDA Ilijaš. Predsjednik i Kandidati su prije zvaničnog početka skupa razgovarali s građanima i saslušali problematiku i mišljenja građana.

Read more...
 
« StartPrev41424344454647484950NextEnd »

Page 45 of 50