SDA TV

Prijavi se

Designed by:

Predizborni skup u Kadarićima

17.09.2010.

Predizborni skup u KadarićimaPredizborni skup u Kadarićima


 


Cijenjeni građani, sinoć je OO SDA u cilju predizborne kampanje posjetio Mjesni ogranak Kadarići. Na skupu su građani mogli da čuju obraćanje predsjednika OO SDA Ilijaš, prof. Mahira Devića te predstavljanje kandidata SDA za sve nivoe vlasti.

Predsjednik je još jednom pojasnio značaj izbora i proceduru grlasanja, gdje je važno da podržimo naše kandidate, kandidate Stranke demokratske akcije.

Read more...
 
Predizborni skupovi u Mrakovu i Popovićima

16.09.2010.

Predizborni skupovi u Mrakovu i PopovićimaDragi prijatelji, sugrađani, pozitivna energija koju širi SDA Ilijaš sinoć se prenijela na naselja Mrakovo i Popovići. Građani ovih naselja rado su ugostili predizborni "konvoj" OO SDA Ilijaš, koji obilazi sve mjesne ogranke. Značajnim odzivom građana na skupovima je pokazana velika privrženost Stranci.

Predizborni skupovi u Mrakovu i PopovićimaKao i u svakom Mjesnom odboru, program je počeo državnom himnom te himnom Stranke demokratske akcije. Voditeljica Mersiha Duraković je poselamila i pozdravila prisutne, te pozvala Predsjednika OO SDA Ilijaš, prof. Mahira Devića, da se obrati prisutnim.

Read more...
 
Predizborni skup na Nišićima

15.09.2010.

http://sda-ilijas.ba/images/stories/nisici2.jpghttp://sda-ilijas.ba/images/stories/nisici1.jpg

Sinoć je u oraganizaciji OO SDA Ilijaš održan predizborni skup u naselju Nišići. Skupu, kojem je prisustvovalo oko 50 mještana, obratio se predsjednik OO SDA Ilijaš prof. Mahir Dević.

Read more...
 
Predizborni skup u Lješevu

14.09.2010.

Predizborni skup u Lješevu Predizborni skup u Lješevu

OO SDA Ilijaš zajedno sa svojim kandidatima posjetila je sinoć građane naselja Lješevo. Predizbornom skupu prisustvovalo je između 90 i 100 članova, simpatizera Stranke i građana. Skup je počeo intoniranjem državne i stranačke himne, nakon čega je proučena fatiha rahmetli predsjedniku Aliji Izetbegoviću i svim šehidima.

Read more...
 
Predizborni skup u Ljubnićima

13.09.2010.

Predizborni skup u Ljubnićima

Sinoć (nedjelja 12.09.2010.) u Ljubnićima je odžan veoma uspješan predizborni skup, kojim je OO SDA Ilijaš zvanično započela predizbornu  kampanju za predstojeće Opće izbore 2010.  Skupu je prisustvovalo preko 100 članova, simpatizera i građana.

Read more...
 
« StartPrev41424344454647484950NextEnd »

Page 46 of 50