SDA TV

Prijavi se

Designed by:

Izetbegović: Imamo realnu i progresivnu politiku

29.08.2010.

Izbori su šansa da se promijeni neodgovorna politika koja je srušila reforme Ustava BiH i onemogućila da i Bošnjaci budu značajaniji dio policije RS-a, poručio je Bakir Izetbegović kandidat Stranke demokratske akcije BiH (SDA) za bošnjačkog člana Predsjedništva BiH povodom obilježavanja 20. godišnjice Općinskog odbora SDA Breza.

Read more...
 
Održana tribina SDA u Starom Gradu

10.08.2010.

Održana tribina SDA u Starom Gradu

Nastupom u sarajevskoj općini Stari Grad, kandidat za bošnjačkog člana Predsjedništva BiH Bakir Izetbegović uspješno je okončao prvu fazu nastupa na tribinama po Bosni i Hercegovini. Za nešto više od mjesec dana Izetbegović je obišao više od 30 mjesta u BiH. Gdje god je nastupio, sale su u pravilu bile premale da prime sve one koji su željeli čuti Izetbegovića, njegovu analizu stanja u BiH i vizije nakon oktobarskih izbora.

Na tribini u Starom Gradu, Izetbegović se podsjetio da je SDA svoj historijski put započela upravo iz ove općine.

Izetbegović je kazao da je SDA uvijek vodila odgovornu i mudru politiku. Podsjetio je da je SDA nakon okončanja rata morala graditi državu sa ljudima koji su je u ratu razarali.

Read more...
 
Posjeta gosp. Bakira Izetbegovića OO SDA Ilijaš

Posjeta gosp. Bakira Izetbegovića OO SDA IlijašPosjeta gosp. Bakira Izetbegovića OO SDA IlijašPosjeta gosp. Bakira Izetbegovića OO SDA Ilijaš

U srijedu, 28.07.2010. godine Općinska organizacija SDA Ilijaš organizovala je posjetu bošnjačkog kandidata za člana predsjedništva BiH, gosp. Bakira Izetbegovića našem gradu. Ovaj za Općinsku organizaciju SDA Ilijaš veoma bitan događaj upriličen je u sali Općine Ilijaš, koja je bila premala da bi prihvatila sve zainteresirane.

 

Read more...
 
22 sjednica Općinskog vijeća Ilijaš

10.06.2010.godine u četvrtak sa početkom u 14:00 sati održaće se 22 sjednica Općinskog vijeća Ilijaš sa jednom tačkom dnevnog reda Zaključak za održavanje manifestacije Ilijaški dani 2010 god. Za sva Vaša pitanja molimo da nas kontaktirate.

OPĆINSKI VIJEĆNICI SDA SU ZA ODRŽAVANJE "ILIJAŠKIH DANA"

 
Prvi broj Informativnog biltena Opcinske organizacije SDA Ilijaš

Prvi broj Informativnog biltena Opcinske organizacije SDA Ilijaš

POŠTOVANI POSJETIOCI!
Izuzetno nam je zadovoljstvo što smo u mogucnosti da Vam predstavimo prvi broj Informativnog biltena Opcinske organizacije SDA Ilijaš. Ovo je prvi Informativni bilten ovakve vrste koji je štampala neka opcinska organizacija SDA i rezultat je želje i nastojanja Izvršnog odbora OO SDA Ilijaš da uspostavi potpuno novi vid komunikacije sa clanovima i simpatizerima SDA na podrucju Opcine Ilijaš. Klikom na sliku možete preuzeti pdf verziju našeg biltena, ili ovdje.

 
« StartPrev41424344454647484950NextEnd »

Page 48 of 50